Nieuws
Mondkapjes plicht en de corona check!

Geplaatst op 07-11-2021

Fysiotherapie en COVID-19 beleid.

 

Persoonlijke beschermingsmiddelen
Momenteel is een mondkapje binnen de 1,5 meter weer verplicht. Graag uw mondkapje in de wachtkamer opzetten. Vergeet niet uw handen te desinfecteren bij binnenkomst. In de trainingszaal mag u zonder mondkapje trainen. Hanteer de veilige afstand van 1,5 meter tussen elkaar. 

Groepen
Voor de groepsbehandelingen long- en hartrevalidatie (zorg) geldt de 1,5 meter. Voor sporten (geen zorg) is het verplicht om uw legitimatie met een QR-code te tonen, dan is de 1,5 niet verplicht.

Belangrijk
Geef altijd voor de intake aan of u verschijnselen heeft van corona of binnen deze risicogroep kan vallen. Wij kunnen u indien noodzakelijk nog steeds behandelen. Wij zorgen voor extra persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en komen bij u thuis. 

EHealth en begeleiding op afstand
Indien nodig blijven we eHealth middels videobellen toepassen, om het risico op besmetting met corona te beperken.

Revalidatie van Coronapatienten.
Het coronavirus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Een deel van deze patiënten zal na het doormaken van de ziekte baat hebben bij adequate revalidatie in de eerste lijn.
Binnen het team van FysioChallenge zijn er collega's gespecialiseerd en gecertificeerd in het behandelen van de COVID-19 patiënten. Tevens is Maartje Jansen aangesloten bij het ChronischZorgnet.

.

Naar het overzicht