Fysiotherapie | fysiotherapeut in de gemeenten land van Cuijk. Boxmeer en Bergen
Fysiotherapiepraktijk FysioChallenge Sambeek - Rijkevoort

FysioChallenge omvat een team van fysiotherapeuten, met ieder een eigen specialisme. Zij zijn specialist in fysiotherapie gerelateerde behandeling vanuit de fysiotherapiepraktijk in Sambeek en leveren zorg aan patiënten uit Boxmeer, Bergen, Vierlingsbeek en de omliggende dorpen. Oprichter en fysiotherapeut Ronny Derks is sinds 2013 gevestigd met zijn fysiotherapiepraktijk aan de grotestraat 31 in Sambeek. In korte tijd is de praktijk uitgegroeid naar een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten.


Het team fysiotherapeuten is deskundig en levert betrouwbare zorg

Door de ruime ervaring van de behandelend fysiotherapeut, scholing, specialisatie, het volgen van inhoudelijk ontwikkelingen binnen de medische wetenschap, samenwerkingsverbanden met huisartsen in de gemeenten Boxmeer en Bergen en specialisten in zorgcentra, garandeert FysioChallenge doelgerichte zorg op maat. Wat voor type klacht, blessure of pijn u ook heeft; FysioChallenge helpt u graag bij uw herstel, behandeling of verlichting van pijn. Hieronder zetten wij onze expertises voor u op een rijtje:


Werkwijze van dé fysiotherapeut die verantwoorde zorg bied in de gemeenten Boxmeer en Bergen

Tijdens de eerste afspraak worden uw gegevens genoteerd, daarbij hebben wij uw legitimatie nodig. Vervolgens voert de fysiotherapeut een screening, intake en fysiotherapeutisch onderzoek uit. Tijdens de eerste afspraak streeft de fysiotherapeut ernaar om te komen tot een fysiotherapeutische diagnose en behandelplan. Dit onderzoek zal uitwijzen voor welke vorm van fysiotherapie u in aanmerking komt. Indien het klachtenbeeld uitgebreid of complex is, dan besteden wij vaak meer tijd aan de intake, kennismaking en het onderzoek. Het streven van onze fysiotherapeuten is kwalitatieve goede en effectieve zorg te leveren.

Op zoek naar een fysiotherapeut of praktijk voor fysiotherapie en woonachtig in de regio Boxmeer, Bergen Limburg, Vierlingsbeek en omliggende dorpen?

Ontvangt u graag meer advies over de behandeling van uw klachten aan uw bewegingsapparaat? Wilt u graag een intake plannen om de juiste diagnose te stellen door een gespecialiseerde fysiotherapeut van FysioChallenge? Dat kan!

Bekijk onze pagina verwijzing om te bepalen of een verwijzing van uw arts noodzakelijk is.
FysioChallenge heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Bekijk de pagina tarieven fysiotherapie voor de actuele tarieven. 

Plan uw intake afspraak via T. 0485 76 90 59 of ga naar het contactformulier en stel uw vragen

contactformulier

 

Wij leveren in onze fysiotherapiepraktijk zorg aan patiënten uit: Sambeek, Boxmeer, Vortum Mullem, Groeningen, Vierlingsbeek, Overloon, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Bergen (Limburg), Afferden, Cuijk, Haps, Mill, Wanroij, Beugen, Sint Hubert etc. Bent u elders woonachtig? Ook dan bent u van harte welkom.