Medewerkers
Fysiotherapie Sambeek

Ronny Derks

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Ronny Derks, 42 jaar en woonachtig in Rijkevoort - de Walsert. In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik de specialisatie; arbeidsfysiotherapie (werkgerelateerde/relevante klachten), master manuele therapie (wervelkolom en gewrichtsklachten) afgerond.
Gevolgde cursussen zijn; Dry Needling (specifieke techniek om spierklachten te behandelen), training en revalidatie van hardlopers, schouder,- totale heup en knieprotheses. Behandeling van nek, kaak, hoofd- en aangezichtklachten (Crafta opleiding).  Mijn interesse gaat tevens uit naar sport gerelateerde klachten.
Ik ben aangesloten bij het
Rugnetwerk ZON. Het rugnetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) rugproblemen in de regio Noord-Brabant. 
Tevens ben ik aangesloten bij het Schoudernetwerk ZON. Het schoudernetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) schouderproblemen in de regio Noord-Brabant. 

In mijn vrijetijd zit ik graag op de wielrenfiets en geef voetbaltraining aan de jeugd. Daarnaast doe ik aan CrossFit, snowboarden en hardlopen. In het verleden heb ik aan kickboxen en volleybal gedaan.  

Ronny werkt van maandag tot vrijdag. Hij werkt tevens de maandagavond.

BIG- nummer: 79065930404


Maartje Jansen -Wouters

Voorstellen en interesse gebied 
Mijn naam is Maartje Jansen - Wouters, 29 jaar en woonachtig in Rijkevoort. In 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) te Nijmegen.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het behandelen van patienten met hart- en longklachten. Ik werk graag met de oudere mens met als doel hun zo mobiel en zelfstandig mogelijk te houden. Mijn interesse gaat tevens uit naar de Oedeemtherapie, waarbij ik er samen met de patiënt naar streef om binnen zijn of haar dagelijks handelen zo optimaal als mogelijk te kunnen functioneren. Hiervoor heb ik de specialisatie Oedeemtherapie afgerond.

Het coronavirus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Een deel van deze patiënten zal na het doormaken van de ziekte baat hebben bij adequate revalidatie in de eerste lijn.
Binnen het team FysioChallenge ben ik gespecialiseerd en gecertificeerd in het behandelen van de COVID-19 patiënten. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. 

In mijn vrije tijd ben ik bezig met fitness, yoga, wandelen en zwemmen.


Maartje werkt op de maandag, woensdag en donderdag. Ze werkt tevens de woensdagavond. 

BIG- nummer: 29917221104


Edwin Lamers

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Edwin Lamers, 31 jaar en woonachting in Vianen (bij Cuijk). In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Nijmegen. In 2017 heb ik de opleiding tot master manuele therapie (behandeling van wervelkolom en gewrichtsklachten) afgerond.
In 2013 heb ik de cursus Medical Taping Concept en in 2018 Dry Needling (specifieke techniek om spierklachten te behandelen) afgerond. 

In mijn vrije tijd, doe ik aan tennis en ben ik graag op het voetbalveld te vinden. Daarnaast verzorg ik de begeleiding van de geblesseerde voetballers binnen de vereniging.


Edwin werkt van maandag tot en met vrijdag. Hij werkt tevens de woensdagavond.  
 

BIG- nummer: 99917238004


Birgit Daalderop

Voorstellen en intresse gebied
Mijn naam is Birgit Daalderop, 34 jaar en woonachtig in Cuijk.In 2014 ben ik afgestudeerd als master fysiotherapeut aan de Universiteit Antwerpen en Vrije Universiteit Brussel.

Tijdens mijn opleiding ging mijn interesse al uit naar de actieve, sportende mens en heb ik de afstudeerrichting sportfysiotherapie gedaan. Om mij hier nog verder in te verdiepen, heb ik van 2016 tot 2018 eveneens de opleiding Sportfysiotherapie aan de ESP – Nexus in Gennep gevolgd. Tijdens deze opleiding en mijn werkzaamheden heb ik mij steeds meer ontwikkeld in de sportrevalidatie. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar orthopedische klachten en hardloop-gerelateerde klachten.

In mijn vrije tijd doe ik aan hockey. Daarnaast houd ik van snowboarden, hiken en op zijn tijd een
kanotochtje.

Birgit werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ze werkt tevens de donderdagavond.

BIG- nummer: 19918401904


Freek van den Brand

Voorstellen en intresse gebied
Mijn naam is Freek van den Brand, 23 jaar oud en woonachtig in Holthees. Ik ben in januari 2021 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen.
Tijdens de opleiding heb ik de minor Spinal Muscoloskeletal Physiotherapy (SMP) gevolgd. Binnen deze minor leer je veel over de wervelkolom en mobilisatietechnieken.
Naast de opleiding heb ik ook een cursus Medical Taping afgerond. Ook heb ik in mijn studieperiode een jaar als verzorger/fysiotherapeut gewerkt bij het eerste heren voetbalteam van SV Venray.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten. Vroeger heb ik altijd op hoog niveau geturnd, nog altijd train ik met veel plezier. Naast turnen doe ik aan voetbal en fitness. Ook ben ik afgelopen zomer begonnen met het oppakken van tennis. Sinds een aantal jaar ben ik ook fanatiek geworden in het snowboarden. Naast deze sporten vind ik het ook heerlijk om af en toe een rondje te rennen of lekker met de mountainbike de bossen in te gaan.

Freek werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Hij werkt tevens de donderdagavond. 

BIG-nummer: 79928868504


Bram van Roosmalen

Voorstellen en interesse gebied.

Mijn naam is Bram van Roosmalen, ik ben 21 jaar en woonachtig in Rijkevoort. In 2021 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Gedurende de opleiding heb ik de minor Spinal Musculoskeletal Physiotherapy (SMP) gevolgd. Door deze minor heb ik veel geleerd over wervelkolom gerelateerde aandoeningen en mobilisatietechnieken. Vanaf begin februari 2021 heb ik stage mogen lopen bij FysioChallenge. Per 1 juli ben ik hier met erg veel zin aan de slag gegaan.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik voetbal in de selectie van Montagnards te Nieuw-Bergen. Ook ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast vind ik het lekker om een rondje hard te lopen.

Bram werkt van Maandag t/m Vrijdag. Hij werkt tevens de maandagavond.

BIG-Nummer: 19929572804


Elle Derks - Kuenen

Voorstellen

Mijn naam is Elle Derks - Kuenen, 35 jaar en woonachtig in Rijkevoort - de Walsert.
Vanaf de opening van FysioChallenge (2013) zorg ik voor de declaraties bij de zorgverzekeraar, de particuliere nota's en de administatie.

Elle werkt op de maandagochtend en donderdag.