Medewerkers
Fysiotherapie Sambeek

 

Ronny Derks

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Ronny Derks, 41 jaar en woonachtig in Rijkevoort - de Walsert. In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik de specialisatie; arbeidsfysiotherapie (werkgerelateerde/relevante klachten), master manuele therapie (wervelkolom en gewrichtsklachten) afgerond.
Gevolgde cursussen zijn; Dry Needling (specifieke techniek om spierklachten te behandelen), training en revalidatie van hardlopers, schouder,- totale heup en knieprotheses. Behandeling van nek, kaak, hoofd- en aangezichtklachten (Crafta opleiding).  Mijn interesse gaat tevens uit naar sport gerelateerde klachten.
Ik ben aangesloten bij het
Rugnetwerk ZON. Het rugnetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) rugproblemen in de regio Noord-Brabant. 
Tevens ben ik aangesloten bij het Schoudernetwerk ZON. Het schoudernetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) schouderproblemen in de regio Noord-Brabant. 

In mijn vrijetijd zit ik graag op de wielrenfiets en de mountainbike. Daarnaast doe ik aan CrossFit, snowboarden, fitness en hardlopen. In het verleden heb ik aan voetbal, kickboxen en volleybal gedaan.  

Ronny werkt van maandag tot vrijdag. Hij werkt tevens de maandagavond.

Big- nummer: 79065930404

 

Michelle Hofmans

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Michelle Hofmans, 29 jaar en woonachtig in Beugen. In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Nijmegen.

Tijdens de opleiding fysiotherapie heb ik de specialisatie minor manuele therapie gevolgd. In 2013 heb ik de cursus Medical Taping Concept  en in 2014 de cursus Dry Needling (specifieke techniek om spierklachten te behandelen) afgerond.
Voorheen werkte ik op zaterdag als adviseur bij het Loopcentrum te Horst. Door mijn expertise als adviseur voor hardloop- en wandelschoenen en eigen sportervaring, gaat mijn interessegebied tevens uit naar sportgerelateerde klachten.
Sinds september 2017 volg ik de opleiding master Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN in Nijmegen. Tijdens de opleiding verdiep ik mijzelf vooral in de manuele therapie en sport-revalidatie.  De opgedane kennis kan ik direct toepassen in de praktijk. Mijn specialisme is het revalideren voor en na knieoperaties zoals meniscus en voorstekruisband.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, doe aan tennis, spinning, fitness, CrossFit en voetbal.

Michelle werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ze werkt tevens de donderdagavond.

Big- nummer: 39917357604

 

 Maartje Jansen -Wouters

Voorstellen en interesse gebied 
Mijn naam is Maartje Jansen - Wouters, 28 jaar en woonachtig in Rijkevoort. In 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) te Nijmegen.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het behandelen van patienten met hart- en longklachten. Ik werk graag met de oudere mens met als doel hun zo mobiel en zelfstandig mogelijk te houden. Mijn interesse gaat tevens uit naar de Oedeemtherapie, waarbij ik er samen met de patiënt naar streef om binnen zijn of haar dagelijks handelen zo optimaal als mogelijk te kunnen functioneren. Hiervoor heb ik de specialisatie Oedeemtherapie afgerond.

Het coronavirus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Een deel van deze patiënten zal na het doormaken van de ziekte baat hebben bij adequate revalidatie in de eerste lijn.
Binnen het team FysioChallenge ben ik gespecialiseerd en gecertificeerd in het behandelen van de COVID-19 patiënten. Ik ben aangesloten bij het ChronischZorgnet. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. 

In mijn vrije tijd ben ik bezig met fitness, yoga, wandelen en zwemmen.


Maartje werkt op de maandag, woensdag en donderdag. Ze werkt tevens de woensdagavond. 

Big- nummer: 29917221104

  

Edwin Lamers

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Edwin Lamers, 30 jaar en woonachting in Vianen (bij Cuijk). In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Nijmegen. In 2017 heb ik de opleiding tot master manuele therapie (behandeling van wervelkolom en gewrichtsklachten) afgerond.
In 2013 heb ik de cursus Medical Taping Concept en in 2018 Dry Needling (specifieke techniek om spierklachten te behandelen) afgerond. 

In mijn vrije tijd, doe ik aan tennis en ben ik graag op het voetbalveld te vinden. Daarnaast verzorg ik de begeleiding van de geblesseerde voetballers binnen de vereniging.


Edwin werkt van maandag tot en met vrijdag. Hij werkt tevens de woensdagavond.  
 

Big- nummer: 99917238004

 

Birgit Daalderop

Mijn naam is Birgit Daalderop, 33 jaar en woonachtig in Cuijk.In 2014 ben ik afgestudeerd als master fysiotherapeut aan de Universiteit Antwerpen en Vrije Universiteit Brussel.

Tijdens mijn opleiding ging mijn interesse al uit naar de actieve, sportende mens en heb ik de afstudeerrichting sportfysiotherapie gedaan. Om mij hier nog verder in te verdiepen, heb ik van 2016 tot 2018 eveneens de opleiding Sportfysiotherapie aan de ESP – Nexus in Gennep gevolgd. Tijdens deze opleiding en mijn werkzaamheden heb ik mij steeds meer ontwikkeld in de sportrevalidatie. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar orthopedische klachten en hardloop-gerelateerde klachten.

In mijn vrije tijd doe ik aan hockey. Daarnaast houd ik van snowboarden, hiken en op zijn tijd een kanotochtje.


Birgit werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ze werkt tevens de donderdagavond.

Big- nummer: 19918401904


Elle Derks - Kuenen

Voorstellen

Mijn naam is Elle Derks - Kuenen, 34 jaar en woonachtig in Rijkevoort - de Walsert.
Vanaf de opening van FysioChallenge (2013) zorg ik voor de declaraties bij de zorgverzekeraar, de particuliere nota's en de administatie.

Elle werkt op de maandagochtend en donderdag.