Medewerkers
Fysiotherapie Sambeek

Ronny Derks

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Ronny Derks, 42 jaar en woonachtig in Rijkevoort - de Walsert. In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik de specialisatie; arbeidsfysiotherapie (werkgerelateerde/relevante klachten), master manuele therapie (wervelkolom en gewrichtsklachten) afgerond.
Gevolgde cursussen zijn; Dry Needling (specifieke techniek om spierklachten te behandelen), training en revalidatie van hardlopers, schouder,- totale heup en knieprotheses. Behandeling van nek, kaak, hoofd- en aangezichtklachten (Crafta opleiding).  Mijn interesse gaat tevens uit naar sport gerelateerde klachten.
Ik ben aangesloten bij het
Rugnetwerk ZON. Het rugnetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) rugproblemen in de regio Noord-Brabant. 
Tevens ben ik aangesloten bij het Schoudernetwerk ZON. Het schoudernetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) schouderproblemen in de regio Noord-Brabant. 

In mijn vrijetijd zit ik graag op de wielrenfiets en geef voetbaltraining aan de jeugd. Daarnaast doe ik aan CrossFit, snowboarden en hardlopen. In het verleden heb ik aan kickboxen en volleybal gedaan.  

Ronny werkt van maandag tot vrijdag. Hij werkt tevens de maandagavond.

BIG- nummer: 79065930404


Maartje Jansen -Wouters

Voorstellen en interesse gebied 
Mijn naam is Maartje Jansen - Wouters, 30 jaar en woonachtig in Rijkevoort. In 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) te Nijmegen.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het behandelen van patienten met hart- en longklachten. Ik werk graag met de oudere mens met als doel hun zo mobiel en zelfstandig mogelijk te houden. Mijn interesse gaat tevens uit naar de Oedeemtherapie, waarbij ik er samen met de patiënt naar streef om binnen zijn of haar dagelijks handelen zo optimaal als mogelijk te kunnen functioneren. Hiervoor heb ik de specialisatie Oedeemtherapie afgerond.

Het coronavirus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Een deel van deze patiënten zal na het doormaken van de ziekte baat hebben bij adequate revalidatie in de eerste lijn.
Binnen het team FysioChallenge ben ik gespecialiseerd en gecertificeerd in het behandelen van de COVID-19 patiënten. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. 

In mijn vrije tijd ben ik bezig met fitness, yoga, wandelen en zwemmen.


Maartje werkt op de maandag, woensdag en donderdag. Ze werkt tevens de woensdagavond. 

BIG- nummer: 29917221104


Edwin Lamers

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Edwin Lamers, 32 jaar en woonachting in Vianen (bij Cuijk). In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Nijmegen. In 2017 heb ik de opleiding tot master manuele therapie (behandeling van wervelkolom en gewrichtsklachten) afgerond.
In 2013 heb ik de cursus Medical Taping Concept en in 2018 Dry Needling (specifieke techniek om spierklachten te behandelen) afgerond. 
In 2021 heb ik mij gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van schouderklachten. 

In mijn vrije tijd, doe ik aan zaal-/veldvoetbal en tennis.

Edwin werkt van maandag tot en met vrijdag. Hij werkt tevens de woensdagavond.   

BIG- nummer: 99917238004


Birgit Daalderop

Voorstellen en intresse gebied

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Birgit Daalderop, 35 jaar en woonachtig in Cuijk. In 2014 ben ik afgestudeerd als master fysiotherapeut aan de Universiteit Antwerpen en Vrije Universiteit Brussel, afstudeerrichting Sportfysiotherapie. Om mij verder de verdiepen in de actieve, sportende mens, heb ik van 2016 tot 2019 de opleiding Sportfysiotherapie aan de ESP – Nexus in Gennep gevolgd.

Naast mijn interesse voor actieve revalidatie, ben ik geïnteresseerd in de dynamiek tussen het fysieke, mentale en emotionele aspect van het menselijk lichaam. Klachten waarmee patiënten zich aandienen bij de fysiotherapeut, uiten zich meestal fysiek. Echter spelen mentale en emotionele druk vaak een steeds grotere rol. Ik vind het een uitdaging om hier samen met de patiënt in te verdiepen en zo de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Het coronavirus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Binnen het team van FysioChallenge, ben ik eveneens gespecialiseerd en gecertificeerd in het behandelen van de COVID-19 patiënten. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. 

In mijn vrije tijd doe ik aan bootcamp. Daarnaast houd ik van wandelen/hiken, skeeleren, snowboarden en op zijn tijd een kanotochtje. In het verleden heb ik jarenlang met veel plezier gehockeyd.

Birgit werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ze werkt tevens de donderdagavond.

BIG- nummer: 19918401904


 


 

 


Elle Derks - Kuenen

Voorstellen

Mijn naam is Elle Derks - Kuenen, 35 jaar en woonachtig in Rijkevoort - de Walsert.
Vanaf de opening van FysioChallenge (2013) zorg ik voor de declaraties bij de zorgverzekeraar, de particuliere nota's en de administatie.

Elle werkt op de maandagochtend en donderdag.