Medewerkers
Fysiotherapie Sambeek

 

Ronny Derks

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Ronny Derks, 39 jaar en woonachtig in Rijkevoort - de Walsert. In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik de specialisatie; arbeidsfysiotherapie (werkgerelateerde/relevante klachten), master manuele therapie (wervelkolom en gewrichtsklachten) afgerond. Gevolgde cursussen zijn; Dry Needling (specifieke techniek om spierklachten te behandelen), behandeling en training van schouder,- totale heup en knieprotheses. Mijn interesse gaat tevens uit naar sport gerelateerde klachten.
Ik ben aangesloten bij het Rugnetwerk ZON. Het rugnetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in(complexe) rugproblemen in de regio Noord-Brabant. 

In mijn vrijetijd zit ik graag op de wielrenfiets en de mountainbike. Daarnaast doe ik aan snowboarden, fitness en hardlopen. In het verleden heb ik aan voetbal, kickboxen en volleybal gedaan.

Ronny is van maandag tot vrijdag aanwezig. Hij werkt de maandag avond. 

 

 
Michelle Hofmans

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Michelle Hofmans, 27 jaar en woonachtig in Beugen. In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Nijmegen.

Tijdens de opleiding fysiotherapie heb ik de specialisatie minor manuele therapie gevolgd. In 2013 heb ik de cursus Medical Taping Concept  en in 2014 de cursus Dry Needling  afgerond.
Voorheen werkte ik op zaterdag als adviseur bij het Loopcentrum te Horst. Door mijn expertise als adviseur voor hardloop- en wandelschoenen en eigen sportervaring, gaat mijn interessegebied tevens uit naar sportgerelateerde klachten.
Sinds september 2017 volg ik de opleiding master Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN in Nijmegen. Tijdens de opleiding verdiep ik mijzelf vooral in de manuele therapie en sport-
revalidatie. De opgedane kennis kan ik direct toepassen in de praktijk.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, doe aan tennis, spinning, fitness en voetbal.

Michelle is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig. Ze werkt de donderdag avond.

 

 Maartje Jansen -Wouters

Voorstellen en interesse gebied 
Mijn naam is Maartje Jansen - Wouters, 26 jaar en woonachtig in Rijkevoort. In 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) te Nijmegen.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het behandelen van patienten met hart- en longklachten. Ik werk graag met de oudere mens met als doel hun zo mobiel en zelfstandig mogelijk te houden. Mijn interesse gaat tevens uit naar de Oedeemtherapie, waarbij ik er samen met de patiënt naar streef om binnen zijn of haar dagelijks handelen zo optimaal als mogelijk te kunnen functioneren. Hiervoor heb ik de specialisatie Oedeemtherapie afgerond.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met voetballen, yoga, wandelen en zwemmen.

Maartje is op de Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig. Ze werkt de woensdag avond. 

  

Edwin Lamers

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Edwin Lamers, 28 jaar en woonachting in Vianen (bij Cuijk). In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Nijmegen. In 2017 heb ik de opleiding tot master manuele therapie (behandeling van wervelkolom en gewrichtsklachten) afgerond.
In 2013 heb ik de cursus Medical Taping Concept en in 2018 Dry Needling afgerond. 

In mijn vrije tijd, doe ik aan tennis en ben ik graag op het voetbalveld te vinden. Daarnaast verzorg ik de begeleiding van de geblesseerde voetballers binnen de vereniging.

Edwin is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig. Hij werkt de woensdag avond.   

 

Pim Demont

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Pim Demont, 28 jaar en woonachtig in Nijmegen. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik de minor manueel therapeutisch handelen gevolgd.
Sinds 2014 ben ik bezig met de Master Physical Therapy in Sports en ben gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van sportblessures. Tevens ben ik bevoegd de beweegprogramma's voor mensen met artrose, COPD, Diabetes mellitus type 2, kwetsbare ouderen, overgewicht en obesitas bij kinderen aan te bieden. Mijn interesse gaat vooral uit naar het behandelen van orthopedische klachten en het revalideren na totale knie- en heupprotheses.
Ik ben aangesloten bij het knienetwerk Brabant. Het knienetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in(complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant.


In mijn vrijetijd sport ik veel. In het verleden heb ik aan voetbal gedaan, maar tegenwoordig houd ik mij bezig met wielrennen, hardlopen, fitness en in de winter skiën.

Pim is er op de maandag ochtend, dinsdag middag, woensdag, en donderdag, hij werkt de donderdag avond. 

 

Elle Derks - Kuenen

Voorstellen

Mijn naam is Elle Derks - Kuenen, 32 jaar en woonachtig in Rijkevoort-de Walsert.
Vanaf de opening van FysioChallenge (2013) zorg ik voor de declaraties bij de zorgverzekeraar, de particuliere nota's en de administatie.

Elle is op dinsdag en donderdag aanwezig.