Nieuws
Nieuwe maatregelen overheid.

Geplaatst op 23-03-2020

Beste mensen,

De overheid heeft de maatregelen i.v.m. het coronavirus aangepast. Dit betekent dat wij zeer beperkt fysieke behandelingen kunnen uitvoeren. Voor ons als zorgverleners valt dit zwaar. We hebben de mogelijkheid aangepast om op afstand daar waar nodig hulp te bieden. De fysiotherapeut zal met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. De praktijk blijft open voor al uw zorgvragen. Loop niet zomaar de praktijk binnen, maar neem telefonisch contact met ons op.

Wij streven er naar om blijvende zorg te leveren. Hiermee willen we ook de huisartsen ontlasten, door ondersteuning te bieden in klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Telefonisch of video consulten:
U kunt ons telefonisch bereiken en daarbij zullen wij een afspraak met u inplannen met een van onze therapeuten. Wij zullen u via deze weg zo goed als mogelijk helpen.

Ingeplande telefonische consulten, gericht op uw behandeling kunnen wij declareren bij de zorgverzekeraar. Indien u niet aanvullende verzekerd bent krijgt u een (digitale) factuur thuisgestuurd.  

Wij adviseren iedereen goed in beweging te blijven. Bewegen is goed voor uw weerstand en het brein. In deze tijd des te belangrijker.

Hopend op uw begrip,

Team FysioChallenge

Deze maatregelen zijn vanaf heden 23 maart 2020 tot 3 april 2020!

Naar het overzicht