Nieuws

Fysiotherapeuten dus ook FysioChallenge fysiotherapie Sambeek mag weer onder strikt beleid behandelen.

Geschreven op

Fysiotherapie mag onder strikt beleid weer gaan behandelen. Richtlijn hervatten reguliere zorg fysiotherapie. De fysiotherapeut levert een belangrijke bijdrage in de zorg. Gelukkig is er niet langer uitstel van het behandelen van patiënten.

Lees meer

FysioChallenge gecertificeerd in revalidatie corona patiënten.

Geschreven op

Het coronavirus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Een deel van deze patiënten zal na het doormaken van de ziekte baat hebben bij adequate revalidatie in de eerste lijn. B

Lees meer

Nieuwe maatregelen overheid.

Geschreven op

Beste mensen, De overheid heeft de maatregelen i.v.m. het coronavirus aangepast. Dit betekent dat wij zeer beperkt fysieke behandelingen kunnen uitvoeren. Voor ons als zorgverleners valt dit zwaar.

Lees meer

telefonisch consult en videobellen

Geschreven op

Beste mensen, I.v.m. uw veiligheid en die van de fysiotherapeut gaan wij er naar streven om de komende periode steeds meer te richten op e-consulting. Wij werken dan op afstand middels videobellen of telefonisch contact. Als u onder behandeling bent:

Lees meer

Corona update

Geschreven op

Update Coronavirus Om schouder aan schouder met de huisartsen en medici te staan… Blijven we OPEN voor het geven van fysiotherapeutische- zorg of anders als primair aanspreekpunt voor houding-en beweging gerelateerde zorg. D

Lees meer

Groepslessen vervallen tot 6 april, praktijk blijft open.

Geschreven op

Naar aanleiding van de laatste berichtgeving over het coronavirus. Nemen ook wij onze verantwoordelijkheid en zullen wij tot 6 april geen groepslessen geven. De individuele behandelingen die blijven doorgaan.

Lees meer

Coronavirus

Geschreven op

FysioChallenge blijft zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen van het coronavirus. We hanteren de richtlijnen van het RIVM. De belangrijkste maatregelen die u kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

Lees meer

Nieuwe medewerkster Birgit Daalderop

Geschreven op

Per 1 januari 2020 is Birgit Daalderop bij FysioChallenge gestart. Ze is 33 jaar en woonachtig in Cuijk. In 2014 is ze afgestudeerd als master fysiotherapeut aan de Universiteit Antwerpen en Vrije Universiteit Brussel.Tijdens deze opleiding ging haar intere...

Lees meer

Hardloopclinc voor het goede doel: ACTIE VOOR KIKA!!

Geschreven op

FysioChallenge geeft een hardloopclinic en sponsort hierbij het goede doel: ACTIE VOOR KIKA!! Op zaterdagochtend 21 september 2019 van 9.30u tot 11.30u geeft FysioChallenge uit Sambeek een hardloopclinic.

Lees meer

Hardloopscholing Judith super gedaan!

Geschreven op

Trots op Judith, zij heeft bij FysioChallenge de loopscholingscursus gevolgd en nu de Pitz Alpine Glacier trail uitgelopen. 28 Km met 1600 hoogtemeters. De looptips en training hebben haar goed gedaan en o deze prestatie neer kunnen zetten.

Lees meer