Nieuws

Vacature

Geschreven op

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN? Wij zoeken per 1 september 2022 een fysiotherapeut met zijn interesse in de sport en manuele therapie. Het gaat om een vast contract van 32-36 uur per week. WIE ZIJN WIJ?

Lees meer

Nieuwe tweede vestiging FysioChallenge locatie Rijkevoort

Geschreven op

Goed nieuws, Binnenkort starten we met een nieuwe Fysiotherapiepraktijk in Rijkevoort locatie 'Loods 33' naast de molen van Rijkevoort. Een grote ruimte met vele mogelijkheden. Persoonlijke aandacht en goede zorg blijft centraal staan. Later meer nieuws.

Lees meer

FysioChallenge Sambeek Patienttevredenheid score 9,2

Geschreven op

Afgelopen jaar zijn we door de patiënten en cliënten zeer positief beoordeeld over de tevredenheid na behandeling bij FysioChallenge. Dikke 9,2. Hartelijk dank daarvoor. Het certificaat heeft een mooie plek in de wachtkamer gekregen. Motivatie en complimenten: -

Lees meer

Ons beleid omtrent mondkapjes

Geschreven op

Klanten en bezoekers dienen bij binnenkomst een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar). Mondkapjes zijn verplicht voor personeel als klant binnen de 1,5 meter Onze terapeuten dragen een mondkapje als de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden.

Lees meer

Fysiotherapeuten dus ook FysioChallenge fysiotherapie Sambeek mag weer onder strikt beleid behandelen.

Geschreven op

Fysiotherapie mag onder strikt beleid weer gaan behandelen. Richtlijn hervatten reguliere zorg fysiotherapie. De fysiotherapeut levert een belangrijke bijdrage in de zorg. Gelukkig is er niet langer uitstel van het behandelen van patiënten.

Lees meer

FysioChallenge gecertificeerd in revalidatie corona patiënten.

Geschreven op

Het coronavirus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Een deel van deze patiënten zal na het doormaken van de ziekte baat hebben bij adequate revalidatie in de eerste lijn. B

Lees meer

Nieuwe maatregelen overheid.

Geschreven op

Beste mensen, De overheid heeft de maatregelen i.v.m. het coronavirus aangepast. Dit betekent dat wij zeer beperkt fysieke behandelingen kunnen uitvoeren. Voor ons als zorgverleners valt dit zwaar.

Lees meer

telefonisch consult en videobellen

Geschreven op

Beste mensen, I.v.m. uw veiligheid en die van de fysiotherapeut gaan wij er naar streven om de komende periode steeds meer te richten op e-consulting. Wij werken dan op afstand middels videobellen of telefonisch contact. Als u onder behandeling bent:

Lees meer

Corona update

Geschreven op

Update Coronavirus Om schouder aan schouder met de huisartsen en medici te staan… Blijven we OPEN voor het geven van fysiotherapeutische- zorg of anders als primair aanspreekpunt voor houding-en beweging gerelateerde zorg. D

Lees meer

Groepslessen vervallen tot 6 april, praktijk blijft open.

Geschreven op

Naar aanleiding van de laatste berichtgeving over het coronavirus. Nemen ook wij onze verantwoordelijkheid en zullen wij tot 6 april geen groepslessen geven. De individuele behandelingen die blijven doorgaan.

Lees meer