Nieuws

MijnZorg App nieuw!

Geschreven op

Nieuw bij FysioChallenge, Sinds kort gebruiken wij MijnZorgApp. Dit betekend dat wanneer u bij ons onder behandelingkomt deze app kunt downoaden op uw smartphone en zo afspraakherrineringen en/ of huiswerkoefeningen kunt ontvangen.

Lees meer

Nieuwe Trainingsgroep FysioChallenge

Geschreven op

TopfitgroepGa Topfit de dag door! Op woensdag 6 maart starten we met een Topfit trainingsgroep. Tijd: 07.30u- 08.30u. De training is gericht op verantwoord fit blijven en is voor iedereen die de uitdaging wil aangaan.

Lees meer

chronische pijn

Geschreven op

Afgelopen periode hebben we met het hele team de cursus complexitieit en chronische pijn gevolgd. Tijdens deze cursus hebben we geleerd om chronische pijn bij patienten eerder te leren herkennen en hoe we hier tijdens de behandeling beter mee om kunnen gaan.

Lees meer

Start Skitraininggroep FysioChallenge

Geschreven op

Skitraininggroep Leer op een verantwoorde manier skiƫn Op woensdag 3 oktober starten we met een skitraininggroep. Tijd: 07.30u- 08.30u. Dit wordt gegeven door Pim Demont sportfysiotherapeut en tevens gespecialiseerd skileraar en kennis van snowboarden.

Lees meer

RSI of KANS is een verzamelnaam voor Klachten aan Arm, nek en schouder.

Geschreven op

Ik denk dat ik RSI heb, wat moet ik nu doen? RSI oftewel Repetitive strain injury, werd in het verleden vaak genoemd wanneer iemand pijnklachten had in de arm. Deze kunnen bestaan uit pols, elleboog, schouder of nekklachten of een combinatie van deze.

Lees meer

Oedeemtherapie bij de fysiotherapeut in Sambeek, nabij Boxmeer en Bergen

Geschreven op

Oedeemtherapie U kent wellicht iemand in uw naaste omgeving met vocht in de benen. Onder normale omstandigheden is er een balans in de vochthuishouding van het lichaam. Dit betekent dat er een goede verdeling van vocht is over het gehele lichaam.

Lees meer

Het 'No show' tarief voor niet nagekomen afspraken.

Geschreven op

Indien u niet 24uur van te voren afmeld is er voor ons geen mogelijkheid om deze plaats in te vullen. Uw behandelkosten worden daarom in rekening gebracht. Het is de praktijk wettelijk niet toegestaan een niet nagekomen afspraak in rekening te brengen bij u...

Lees meer

AVG de nieuwe privacyregels

Geschreven op

AVG de nieuwe privacyregels. De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is de nieuwe Europese privacywet die beter aansluit op het digitale tijdperk waarin we leven. De wet geeft u meer rechten en organisaties meer verantwoordelijkheid om zorgvuldig...

Lees meer

Trainen met artrose bij de fysiotherapeut in Sambeek

Geschreven op

Trainen met artrose bij FysioChallenge in Sambeek nabij Boxmeer en Bergen. Artrose Artrose is een van de meest voorkomende chronische aandoeningen in Nederland. Op 1 januari 2007 hadden naar schatting 197.000 mannen en 353.000 vrouwen in Nederland.

Lees meer

Blessurevrij hardlopen?

Geschreven op

De laatste jaren is een toenemende groei waarneembaar bij sporten in de buitenlucht. Hardlopen staat op de 5e plaats als meest populaire sport binnen Nederland. Jaarlijk lopen Hardlopers in Nederland 420.000 sportblessures op.

Lees meer