Nieuws

Hardloopclinc voor het goede doel: ACTIE VOOR KIKA!!

Geschreven op

FysioChallenge geeft een hardloopclinic en sponsort hierbij het goede doel: ACTIE VOOR KIKA!! Op zaterdagochtend 21 september 2019 van 9.30u tot 11.30u geeft FysioChallenge uit Sambeek een hardloopclinic.

Lees meer

Hardloopscholing Judith super gedaan!

Geschreven op

Trots op Judith, zij heeft bij FysioChallenge de loopscholingscursus gevolgd en nu de Pitz Alpine Glacier trail uitgelopen. 28 Km met 1600 hoogtemeters. De looptips en training hebben haar goed gedaan en o deze prestatie neer kunnen zetten.

Lees meer

MijnZorg App nieuw!

Geschreven op

Nieuw bij FysioChallenge, Sinds kort gebruiken wij MijnZorgApp. Dit betekend dat wanneer u bij ons onder behandelingkomt deze app kunt downoaden op uw smartphone en zo afspraakherrineringen en/ of huiswerkoefeningen kunt ontvangen.

Lees meer

Nieuwe Trainingsgroep FysioChallenge

Geschreven op

TopfitgroepGa Topfit de dag door! Op woensdag 6 maart starten we met een Topfit trainingsgroep. Tijd: 07.30u- 08.30u. De training is gericht op verantwoord fit blijven en is voor iedereen die de uitdaging wil aangaan.

Lees meer

chronische pijn

Geschreven op

Afgelopen periode hebben we met het hele team de cursus complexitieit en chronische pijn gevolgd. Tijdens deze cursus hebben we geleerd om chronische pijn bij patienten eerder te leren herkennen en hoe we hier tijdens de behandeling beter mee om kunnen gaan.

Lees meer

Start Skitraininggroep FysioChallenge

Geschreven op

Skitraininggroep Leer op een verantwoorde manier skiƫn Op woensdag 3 oktober starten we met een skitraininggroep. Tijd: 07.30u- 08.30u. Dit wordt gegeven door Pim Demont sportfysiotherapeut en tevens gespecialiseerd skileraar en kennis van snowboarden.

Lees meer

RSI of KANS is een verzamelnaam voor Klachten aan Arm, nek en schouder.

Geschreven op

Ik denk dat ik RSI heb, wat moet ik nu doen? RSI oftewel Repetitive strain injury, werd in het verleden vaak genoemd wanneer iemand pijnklachten had in de arm. Deze kunnen bestaan uit pols, elleboog, schouder of nekklachten of een combinatie van deze.

Lees meer

Oedeemtherapie bij de fysiotherapeut in Sambeek, nabij Boxmeer en Bergen

Geschreven op

Oedeemtherapie U kent wellicht iemand in uw naaste omgeving met vocht in de benen. Onder normale omstandigheden is er een balans in de vochthuishouding van het lichaam. Dit betekent dat er een goede verdeling van vocht is over het gehele lichaam.

Lees meer

Het 'No show' tarief voor niet nagekomen afspraken.

Geschreven op

Indien u niet 24uur van te voren afmeld is er voor ons geen mogelijkheid om deze plaats in te vullen. Uw behandelkosten worden daarom in rekening gebracht. Het is de praktijk wettelijk niet toegestaan een niet nagekomen afspraak in rekening te brengen bij u...

Lees meer

AVG de nieuwe privacyregels

Geschreven op

AVG de nieuwe privacyregels. De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is de nieuwe Europese privacywet die beter aansluit op het digitale tijdperk waarin we leven. De wet geeft u meer rechten en organisaties meer verantwoordelijkheid om zorgvuldig...

Lees meer