Nieuws
Fysiotherapeuten dus ook FysioChallenge fysiotherapie Sambeek mag weer onder strikt beleid behandelen.

Geplaatst op 01-05-2020

Fysiotherapie mag onder strikt beleid weer gaan behandelen. 

 

Richtlijn hervatten reguliere zorg fysiotherapie.
De fysiotherapeut levert een belangrijke bijdrage in de zorg. Gelukkig is er niet langer uitstel van het behandelen van patiënten. Het is noodzakelijk om fysiotherapeutische zorg veilig en verantwoord uit te voeren.
Op basis van de adviezen en informatie van VWS en RIVM in samenwerking met onze beroepsgroep KNGF is een richtlijn voor fysiotherapeuten opgesteld. De richtlijn is voor ons de leidraad om u als patiënt veilig te kunnen behandelen. De fysiotherapeut beoordeelt zelf, telefonisch of online, de noodzaak en actualiteit van uw klachten en bepaalt of u behandeld kan worden.

Belangrijk
Geef altijd voor de intake aan of u verschijnselen heeft van corona of binnen deze risicogroep kan vallen. Wij kunnen u indien noodzakelijk nog steeds behandelen. Wij zorgen voor extra persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en komen bij u thuis. 

EHealth en begeleiding op afstand
Waar mogelijk blijven we eHealth middels videobellen toepassen, om het risico op besmetting met corona te beperken.

Revalidatie van Coronapatienten.
Het coronavirus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Een deel van deze patiënten zal na het doormaken van de ziekte baat hebben bij adequate revalidatie in de eerste lijn.
Binnen het team van FysioChallenge is Maartje Jansen-Wouters gespecialiseerd en gecertificeerd in het behandelen van de COVID-19 patiënten. Zij is aangesloten bij het ChronischZorgnet.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Team FysioChallenge

CONTACT

Naar het overzicht