Sportmassage door de sportfysiotherapeut
herstellen bij topsport, blessures voorkomen en je conditie verbeteren

De gespecialiseerde sportfysiotherapeut is niet te verwarren met de sportmasseur. De fysiotherapeut kan echter wel de sportmassage inzetten als onderdeel van zijn of haar behandeling. Echter de sportfysiotherapeut houdt zich ook bezig met diagnostiek, revalidatie, voorlichting en zorginnovatie. De sportfysiotherapeut speelt mede een belangrijke rol bij preventie, voorlichting, sportadvies, coaching, begeleiding voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.

De sportmassage van de sportfysiotherapeut maakt je spieren soepel, bevordert het herstel en uw sport prestaties. De sportmassage werkt daarnaast ontspannend en verlaagd stress, spierspanning en vermoeidheid. De sportfysiotherapeut, kan dan ook een positieve bijdrage leveren aan je sportprestaties en tegelijkertijd op gespecialiseerd niveau beoordelen hoe de stand van uw lichaam is en diagnosen bij mogelijke sport gerelateerde klachten.

 

Tarieven sportmassage bij de sport fysiotherapeut in de gemeenten Land van Cuijk, Boxmeer en Bergen

Wanneer de sportmassage deel uit maakt van uw fysiotherapeutische behandeling wordt deze vergoed en is er sprake van een behandeltraject. Een losse sportmassage wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij verwijzen u hiervoor naar de pagina tarieven.


Klachten en blessures waarvoor de sportmasseur | sportfysiotherapeut nog meer kan worden bezocht zijn o.a.

Hamstring scheuring, zweepslag, peesirritatie, schouderpijn, schouderinstabiliteit, Knie verdraaiing, kruisband scheuring, voorste kruisband, binnenband knie, binnenmeniscus, buiten meniscus, meniscus, lopersknie, springschenen, MTSS, Shinsplint, osgood schlatter, tractus iliotibialis frictie syndroom, liespijn, liesklachten etc.


Bezoek de pagina sportfysiotherapie voor meer informatie.


Informeer vrijblijvend via T. 0485 76 90 59 naar de mogelijkheden of mail uw vragen 

contactformulier