Nieuws
telefonisch consult en videobellen

Geplaatst op 22-03-2020

Beste mensen,

I.v.m. uw veiligheid en die van de fysiotherapeut gaan wij er naar streven om de komende periode steeds meer te richten op e-consulting. Wij werken dan op afstand middels videobellen of telefonisch contact.

Als u onder behandeling bent: belangrijk is dan om ‘MijnZorgApp’ te downloaden op uw telefoon. Hiermee kunnen wij vanaf begin april 2020 videobellen. Het is al mogelijk om hier huiswerkoefeningen met filmpjes en afbeeldingen op te plaatsen.

Het video bellen of het telefonisch contact valt onder een fysiotherapeutisch consult en kan gedeclareerd worden bij de zorgverzekering. Indien u niet aanvullend verzekerd bent dan  krijgt u een factuur (digitaal) toegestuurd.

We hopen met e-consulting of telefonisch contact veilige fysiotherapeutische zorg te leveren.  Hopend uw begrip hiervoor.

Uw behandeling kan nog steeds fysiek in de praktijk. Bent u onder behandeling? Wilt u nu al dat we op uw geplande afspraak een telefonisch consult uitvoeren? Stuurt u dan alvast een mail naar; info@fysiochallenge.nl. Dan nemen wij op de geplande afspraak telefonisch contact op.

Team FysioChallenge, Sambeek.

Naar het overzicht